Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Liefde en Relatie

Afbeelding bij thema

Het meest is de mens bezig met haar of zijn relatie. Of het nu gaat over de partner, het gezin, de familie, het kind, ouderschap of een andere relationele vorm, altijd is en zal de mens hierin centraal staan.

Binnen uw relatie gaat het niet meer vanzelf; Niemand van ons wil een slechte relatie en toch, onbegrip, irritatie en verwijten. U spreekt elkaars taal niet meer en u beland op een eiland. De grip op uw relatie verzwakt of glijd weg en u voelt zich niet begrepen. U bent boos en voelt zich steeds meer machteloos worden. Een ieder van ons, wil binnen de door hem of haar gekozen relatie gelukkig zijn. Iedereen heeft wel een eigen uitleg over zijn of haar van geluk. Het gevoel van geluk komt onder druk te staan of u gaat zich bedreigd voelen. Ieder mens heeft van nature een strategie om zich te verweren of staande houden binnen zulke situaties.

Wat voorbeelden hiervan zijn; U voelt zich sterk en gaat door, U negeert signalen, er ontstaat ruzie en onenigheid, u raakt in afzondering. Confrontatie volgen elkaar op, u zoekt naar excuses of u verlegt uw probleem door achter de TV of computer te gaan zitten, alcohol, of andere verslavingen nemen bij u toe, of tussen u en uw relatie gaat het ineens over macht. Helaas merkt u dat de gekozen oplossingen niet werken en het onbegrip toeneemt, want ook uw partner of relatie kiest voor een oplossing. Hierdoor begrijpt u het vaak helemaal niet meer met als resultaat spanning, onbegrip en angst om straks alles te verliezen. Het wordt een visuele cirkel. Het geluk lijkt ineens heel ver weg en is voor uw gevoel onbereikbaar. u wilt veranderingen aanbrengen, maar u weet niet hoe dit bereikt wordt.

Beschikbare consulenten
Beschikbare consulenten