Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Lilian

Mijn naam is Lilian,

U kunt bij mij terecht met al uw vragen bijv. over werk, hooggevoeligheid, (nieuwetijds) kinderen & opvoeding en relaties, zoals tweelingziel- en zielsrelaties. Met mijn helderziend, helderwetend en heldervoelendheid en de tarot- en inzichtskaarten zal ik u een passend antwoord geven, waardoor u meer inzicht in uw situatie kunt krijgen.

Ik kan contact leggen met uw dierbare overledenen om boodschappen over te brengen.

Ook kunt u een shamballa-, voice-, drum- of aurahealing ontvangen via mij of een aurareading.

Ik werk vanuit een liefdevolle, zuivere en pure energie.

En als sjamaan bied ik u alle hulp en geef o.a. informatie door van bomen, planten en (kracht)dieren en natuurwezens, zoals elfen en kabouters. Daarnaast is het mogelijk om uw lichaam, huis of tuin te reinigen van entiteiten en andere blokkerende energieën en negatieve koorden te verbreken.

Als beeldend therapeut heb ik ervaring in het behandelen van mensen van jong tot oud en ben opgeleid in aurahealing en -reading. Door de jaren heen heb diverse inwijdingen ontvangen in verschillende vormen van Reiki, Seichem en Munai Ki en ben al geruime tijd Shamballa Master. Verder heb ik me intuïtief ontwikkeld tot sjamaan en zet het sjamanisme al lange tijd in o.a. om mensen te healen.

In mijn spirituele werk combineer ik dit allemaal om mensen uit te nodigen te leven wie ze echt zijn en bied u een luisterend oor en echte aandacht. Voel u vrij om mij te bellen, u bent altijd welkom.

Hartelijke groet van Lilian

U kunt Lilian bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 10 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 10.

Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande zwarte balk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.