Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Geluk?

Het belangrijkste voor uw geluk is het nemen van een beslissing. Maar wat geluk ook is, er zijn emoties in het leven die onze geluksgevoelens stimuleren zoals zelfvertrouwen, hoop, liefde, vreugde, eigenwaarde, tevredenheid enz., en waarbij de zin van ons bestaan duidelijk invloed heeft op onze welvaart, de kansen, familie, de relaties en leefomgeving.

Het ‘bezit’ van het hebben, kan geluk en zelfvertrouwen stimuleren. Denk eens aan een thuis, werk, inkomen, een relatie, liefde, goede lichamelijke en geestelijke gezondheid, toekomst, kinderen, kleinkinderen, enz. Daarnaast kan de zin van het ‘bezit’ ons ‘geluk’ in de weg kan staan door gevoelens van egoïsme, woede, schuldgevoel, schaamte, verdriet, stress en jaloezie, etc. Om het geluk te vinden zijn wij mensen te vaak gericht op de directe omgeving. Denkt hierbij maar aan een betere baan, mooier huis, een leuke partner, meer vrienden, enz., terwijl dit toch met uw persoonlijke instelling en de verwachting te maken heeft.

Door met Astropoort Online te praten kunt u antwoorden krijgen over het waarom u zich ongelukkig voelt of waarom u zo weinig zelfvertrouwen heeft. Onze levenservaren consulenten luisteren en werken met u aan uw zelfvertrouwen als basis voor uw geluk, want hoe meer zelfvertrouwen u hebt, hoe gelukkiger, plezieriger, leuker en makkelijker alles wordt. Onze consulenten helpen om in te zien wat geluk voor u betekent en hoe u aan uw zelfvertrouwen kunt werken door even naast u te staan, te luisteren, mee te denken en aandacht voor uw verhaal te hebben in een gesprek van mens tot mens.

Voor meer informatie of een telefonisch consult zie; Astropoort, Astropoort Online, Helderziendeportaal, Helderziendelive, Mediumportaal, www.astropoort.startpagina.nl of NET5, VERONICA Teletekst Pagina 486 (Astropoort Online Mediums) en SBS9 Teletekst Pagina 486 (Mediumportaal).

Beschikbare consulenten
Beschikbare consulenten
 
 
Consulenten met 'geluk?' als specialisatie