Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Onze consulenten

Toon consulenten op...
Annamarie
Box 04 | 

Mijn naam is Annamarie en ik heet u met een warm hart welkom.

Elk consult dat ik geef ben ik liefdevol en vakkundig naar mijn cliënten toe en sta u bij met alle levensvragen zonder oordeel en beantwoord uw vragen integer en duidelijk. Ik ben gediplomeerd psychologe, parapsychologe en een helderziend, wetend en voelend medium filosofe, gespecialiseerd in coaching en counseling van depressies, co dependency, gezin en relatie therapie en rouwverwerking.

Samen komen we tot mooie resultaten die helemaal bij uw persoonlijke situatie passen en na ons gesprek zult u zich echt gesterkt en begrepen voelen en vooral echt geholpen. Uitgaande van 38 jarige ervaring mag u ervan uitgaan alleen het allerbeste te krijgen."

Hartelijke groeten, Annamarie

U kunt Annamarie bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 04 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 04. Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande menubalk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

Jose
Box 12 | 

Welkom, ik heet José

Of het nu gaat om relatieproblemen, algemeen welzijn, angsten, rouwverwerking, depressie, seksualiteit, een situatie uit het verleden, het heden of een blik op de toekomst, er is altijd een weg die leidt naar een oplossing.

Zit u vast of ziet u er geen gat meer in, bel mij dan gerust. Een gesprek met mij kan zeker confronterend zijn. Soms echter is dat gewoon even nodig. Op basis van mijn mediumschap, helderzien en voelen en mijn sterk ontwikkelde intuïtie gaan we samen op zoek naar de sleutel die een oplossing biedt. En die sleutel ...echt waar ...ligt verborgen in uzelf. Op uw weg naar een oplossing wil ik u begeleiden.

In het dagelijks leven ben ik medium, gesprekstherapeut, counselor en cognitief gedragstherapeut. Ik help mensen met problemen van uiteenlopende aard. Ik ben gespecialiseerd in relatieproblematiek en dat hoeft niet te betekenen dat er altijd een partner bij die problemen betrokken hoeft te zijn. Per slot van rekening heeft u ook een relatie met u zelf.

U kunt José bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 12 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 12. Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande zwarte balk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

Annie
Box 58 | 

Welkom, mijn naam is Annie,

Als ervaren helderziend medium, hoor, zie en voel ik tijdens het gesprek aan waarmee ik u met hulp van mijn gave op een integere vertrouwensvolle manier mag helpen aan inzicht en begrijpelijke antwoorden. Ik ben er voor u, om uw vragen over het verleden, heden en toekomst te beantwoorden.

Zit u met vragen over de liefde, relatie, werk, financiën, huwelijk, het gezin en andere voor u belangrijke levensvragen? Ter ondersteuning en bevestiging gebruik ik de Pendel en toon altijd het hoogste begrip voor uw situatie. Ik werk uit liefde en mijn luisterend oor staat altijd voor u klaar en u gaat versteld staan over wat het u gaat opleveren als u mij belt.

U kunt Annie bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 58 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 58. Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande menubalk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

Lilian
Box 10 | 

Mijn naam isLilian,

U kunt bij mij terecht met al uw vragen bijv. over werk,hooggevoeligheid, (nieuwetijds) kinderen & opvoeding en relaties, zoalstweelingziel- en zielsrelaties. Met mijn helderziend, helderwetend en heldervoelendheid en de tarot- en inzichtskaarten zal ik u een passend antwoord geven, waardoor u meer inzicht in uw situatie kunt krijgen.

Ik kan contact leggen met uw dierbare overledenen om boodschappen over te brengen.

Ook kunt u een shamballa-, voice-, drum- of aurahealing ontvangen via mij of eenaurareading.

Ik werk vanuit een liefdevolle, zuivere en pure energie.

En als sjamaan bied ik u alle hulp en geef o.a. informatie door van bomen, planten en (kracht)dieren en natuurwezens, zoals elfen en kabouters. Daarnaast is het mogelijk om uw lichaam, huis of tuin te reinigen van entiteiten en andere blokkerende energien en negatieve koorden te verbreken.

Als beeldend therapeut heb ik ervaring in het behandelen van mensen van jong tot oud en ben opgeleid in aurahealing en -reading. Door de jaren heen heb diverse inwijdingen ontvangen in verschillende vormen van Reiki, Seichem en Munai Ki en ben al geruime tijd Shamballa Master. Verder heb ik me intutief ontwikkeld tot sjamaan en zet het sjamanisme al lange tijd in o.a. om mensen te healen.

In mijn spirituele werk combineer ik dit allemaal om mensen uit te nodigen te leven wie ze echt zijn en bied u een luisterend oor en echte aandacht. Voel u vrij om mij te bellen, u bent altijd welkom.

Hartelijke groet vanLilian

U kuntLilian bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 10 en uit Belgi belt u naar 0907-07383 Box 10.

Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande zwarte balk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

Anouk
Box 01 | 

Welkom, mijn naam is Anouk,

Ik ben een ervaren helderziend medium en parapsycholoog en adviseer mensen bij het vinden van antwoord en inzicht op hun vragen op het gebied van de relatie, liefde, financiën, privéproblemen, familiezaken, verdriet, eenzaamheid, carrière, de kinderen, voeding, zakelijke uitdagingen, sollicitaties, opleidingen of vragen die uw leven sterk beïnvloeden.

Ik geef u enkele voorbeelden van gebieden waarbij ik u kan helpen en bijstaan; Liefde en Relatie; Ontdek de sterke punten binnen uw relatie, hoe u elkaar aanvult en wat u van elkaar kunt leren. Levensvragen; Vind geluk, rust, acceptatie, zingeving, vrede, welzijn en liefde in het leven. Inzicht in uw relatie; Krijg diepgaand inzicht in uw relatie en hoe u zich met uw partner verbindt. Tarot; Ontdek de betekenis achter tarotkaarten en laat ze u begeleiden. Helderziendheid en helderwetendheid; Ervaar paranormale inzichten en voorspellingen. Rouwverwerking; Deel uw rouwproces en samen vinden we steun.

Dank voor het vertrouwen, ik sta u graag te woord,

U kunt Anouk bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 01 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 01.

Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande menubalk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

John
Box 02 | 

Welkom, mijn naam is John,

Mijn jarenlange ervaring als medium en paranormaal mens geven dat ik iemand ben die de zaken op kort termijn bekijkt. Heeft u problemen en advies nodig op welk gebied dan ook, ik mag u de oplossing aanreiken. Met hulp van mijn tarotkaart zie en voel ik aan waar de knelpunten liggen en geef u antwoord en inzicht.

Met groet, John

U kunt John bellen op 0909-0506 Box 02 en vanuit België op 0907-07383 Box 02

Beth
Box 03 | 

Welkom, mijn naam is Beth,

Als heldervoelend medium help ik al 25 jaar mensen met mijn gave.

Zit u met vragen over de liefde, uw relatie, het werk, uw welzijn, de financiën, de kinderen, het verleden, heden of toekomst. Ik begeleid u met mijn heldervoelend vermogen en de kaarten en geef u inzicht en antwoorden. Naast mijn heldervoelendheid en de kaartlegging gebruik ik de pendel als bevestiging.

U kunt Beth bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 03 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 03. Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande zwarte balk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

 

Angelique
Box 07 | 

Welkom, ik ben Angelique,

Met mijn mediamieke gave, levenservaring en een luisterend oor, help ik u als helderziend medium aan antwoord en inzicht op al uw levensvragen, waarbij ik ter bevestigingen tijdens het gesprek gebruik maak van spirituele kaarten en mijn gidsen.

Geen vraag die u stelt is vreemd. Een open houding en werkwijze is waar ik voor sta om al uw vragen te beantwoorden. Samen een weg vinden of u op weg helpen in een voor u belangrijk vraagstuk op welk gebied dan ook in uw leven.

Met warme groet, Angelique

U kunt Angelique door te bellen naar 0909-0506 Box 07 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 07. Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande zwarte balk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

Erik
Box 13 | 

Welkom bij Astropoort Online; Onze organisatie is afgestemd op zuiverheid, vakkundigheid en ervaring, waarbij uw integriteit op de eerste plaats komt. Astropoort Online werkt samen met integere en ervaren consulenten die gezamenlijk meerdere disciplines binnen het parapsychologische en paranormale spectrum beheersen en daarnaast vanuit hun hart openstaan om mensen te helpen, ongeacht afkomst, religie of cultuur.

Transparantie en bereikbaarheid; Om onze organisatie en consulenten de gelegenheid te geven zich beter te onderscheiden, bieden wij U gelegenheid om direct met ons in contact te komen. U kunt met vragen, suggesties, opmerkingen over consulenten, de organisatie, sollicitaties, publiciteit en media, rechtstreeks bellen. Het gesprek zal kort zijn en na inventarisatie van uw vraag, wordt u door ons teruggebeld.

Daarnaast bieden wij u gelegenheid om via e-mail een afspraak met de Astropoort organisatie te maken. Op de consulentenpagina van www.astropoort-online.nl klikt u onder het profiel op afspraak maken en vult u uw gegevens in. Na ontvangst van uw e-mail met vermelding van uw naam en telefoonnummer, nemen wij contact met u op.

Dank voor het vertrouwen,

Met vriendelijke groeten, Astropoort Online

Wanneer online, dan kunt u Astropoort bellen op 0909-0506 Box 13 en uit België 0907-07383 Box 13

Fatima
Box 16 | 

Welkom, mijn naam is Fatima,

Als ervaren medium help ik u bij het vinden van antwoord en inzicht op alle vragen die spelen in een mensenleven. Met ondersteuning van de tarotkaart help ik u om het juiste pad te vinden op het gebied van de relatie, liefde, kinderen, welzijn, werk, financiën of vragen die u over uzelf hebt.

Ik ben geboren met een aantal gaven en vanaf jongs af aan mocht ik ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde en sta u op een aardse manier met liefde en respect te woord en biedt u daarnaast mijn luisterend oor.

U kunt Fatima bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 16 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 16. Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande balk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

Phyllis
Box 19 | 

Helderziend Medium;

Welkom, mijn naam is Phyllis;

Tijdens mijn kinderjaren kon ik al heel veel zien en als volwassenen begrijp ik nu waarom ik die gaven heb gekregen. Als medium zal ik altijd op een eerlijke manier uw vragen beantwoorden en u in zuiverheid helpen aan antwoord en inzicht op levensvragen over de liefde, financiën, uw welzijn en andere belangrijke vragen, waarbij ik aan de hand van uw geboorte datum u veel informatie kan geven. Hebt u vragen over uw relatie uw kinderen of ouders en zit u daarmee of dromen waar u uitleg over wilt, neem dan contact met me op.

Tot gauw, Phyllis

U kunt Phyllis bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 19 en vanuit België naar 0907-07383 Box 19

Natasja
Box 21 | 

Mijn naam is Natasja,

U kunt met al uw problemen bij mij terecht. Ik kan heel goed luisteren en voel aan wat u nodig hebt. Zorgen over uw gezondheid mag u wel met mij delen zodat je het kwijt bent maar let wel, ik ben geen arts en zal bij medische of vragen over een u direct naar de reguliere medische gezondheidszorg verwijzen. Afsluitend aan ons gesprek geef ik u nog een extra steuntje in de rug door een kaartje voor te trekken uit mijn kaartendeck.

 Ik heet u een warm welkom,

U kunt Natasja bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 21 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 21. Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande menubalk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

Corina
Box 26 | 

Welkom, mijn naam is Corina,

Als gediplomeerd astroloog en levensweg coach, help ik u aan de hand van uw geboorte gegevens en geef antwoord op al uw vragen. Denk hierbij aan vragen over uw financiën, relaties, werk, kinderen, het gezin, maar ook bij het maken van keuzes in allerlei dagelijkse beslommeringen.

Korte vragen beantwoord ik met behulp van mijn astrodices en diepliggende vragen worden in kaart gebracht in een persoonlijke horoscoop, denk bij dit laatste aan een jaarprognoses of bijvoorbeeld uitgebreide relatie analyses.

U kunt na afspraak met Corina bellen naar 0909-0506 Box 26 en vanuit België op 0907-07383 Box 26

Peter
Box 33 | 

Welkom, ik ben Peter,

U kunt bij mij terecht voor al uw menselijke vragen over uw of de relaties, werk, opvoeding, welzijn, en verdriet.

Ook over minder grijpbare zaken als emoties, gevoelens, waarnemingen of ervaringen die u niet kunt plaatsen als gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden, angsten en depressieve gevoelens, sta ik voor u klaar.

Mijn werk heeft een gedegen werkervaring, vermengd met levenservaringen en een helderwaarnemend vermogen. Wat ik u bied is een vertrouwensrelatie met mij, oprechte aandacht, een luisterend oor en een direct antwoord op uw vraag.

U kunt Peter bereiken door te bellen naar 0909-0506 box 33 en vanuit Belgié naar 0907-07383. Kijk voor u belt wel even op Aastropoort Online of Peter aanwezig is.

Deva
Box 34 | 

Welkom, ik ben Deva,

U kunt met al uw vragen bij mij terecht en ik sta garant om u altijd een zuiver en oprecht antwoord te geven. Tijdens het gesprek, leef ik mij in uw situatie en loop een stuk in uw leven mee. Hierdoor krijg ik dingen van u door, omdat ik ze hoor, voel of zie en geef u direct zuivere antwoorden en inzichten. Ter ondersteuning en bevestiging van mijn antwoorden gebruik ik de kaarten.

Met liefdevolle groet, Deva

U kunt Deva bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 34 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 34. Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande menubalk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.

Brit
Box 50 | 

Welkom, ik ben Brit,

Mijn specialisaties; Heldervoelendheid medium, lenormand kaartleggen, pendelen, trauma verwerking, verdriet, depressie en onverwerkt afscheid. Er zijn zoveel zware stukken die een mens met zich kan meedragen. Ik kan u helpen om het leven weer lichter te maken doordat u uw bagage achter u laat, want liefde is de basis in ons leven en zo ontzettend belangrijk.

U kunt mij bellen met vragen op allerlei gebied en sta altijd voor u klaar.

U kunt Brit bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 50. Uit België belt u naar 0907-07383 Box 50

Barbara
Box 63 | 

Welkom, mijn naam is Barbara,

U kunt bij mij terecht voor al uw levensvragen over relaties, werk, opvoeding, welzijn, rouwverwerking en zingeving, maar ook over minder grijpbare zaken als emoties, gevoelens, waarnemingen of ervaringen die u niet kunt plaatsen als gebeurtenissen en ervaringen uit het verleden, angsten en depressieve gevoelens.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als holistisch therapeut en coach, met als specialisatie traumaverwerking en gezinscoaching. Mijn werk heeft een gedegen fundament vanuit studie en is in de praktijk vormgegeven door werkervaring, vermengd met levenservaringen en een helderwaarnemend vermogen. Wat ik u bied is een vertrouwensrelatie met mij, oprechte aandacht, een luisterend oor en een direct antwoord op uw vraag.

Een consult kan wel eens confronterend zijn, maar weet dat ik uit respect voor u er alles aan zal doen om u inzicht en antwoord te geven, waardoor u zich weer een gelukkig mens voelt en het leven kunt leiden wat u altijd al had willen hebben.

Voel u welkom, Barbara

U kunt Barbara bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 63 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 63

Radha
Box 65 | 

Welkom, mijn naam is Radha,

Ik werk vanuit mijn hart recht naar het licht van uw gids.  Zit u met met vragen waar u geen oplossing in vindt en heeft u het gevoel dat u meer uit het leven kunt halen? Ik mag als doorgeefluik voor u functioneren en kan heel wat over uw leven vertellen. Door mezelf als medium open te stellen is het mij toegestaan contact te leggen met overleden dierbaren en kan ik boodschappen doorgeven die voor u belangrijk kunnen zijn. U kunt uw dierbare via mij ook zelf vragen stellen. Om u zuiver antwoord en inzicht te geven, leg ik ter ondersteuning de Tarotkaarten en op afstand kan ik u een healing te geven.

Liefs, Radha

U kunt Radha bereiken door te bellen naar 0909-0506 Box 65 en uit België belt u naar 0907-07383 Box 65. Of bel met Bel Credits (zie in bovenstaande menubalk onder Bel Credits) en op uw mobiele telefoon op www.astropoort.nl onder menu en volg de aanwijzingen.