Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Foto Reading

Een foto reading vindt plaats wanneer u iets wilt weten of als ondersteuning en voor meer duidelijkheid. Het gaat dan meestal over bestaande situaties of zaken uit het verleden die bij de betrokken persoon speelt of hebben gespeeld. Foto readings helpen mensen bij het vinden van bevestigingen of aanwijzingen over hoe zij met bepaalde situaties om kunnen gaan. Onze Paragnosten, Helderzienden of Mediums kunnen op een rustig tijdstip uw foto lezen (Channeling). Door dit op deze manier te doen en geen kostbare tijd verloren te laten gaan, komen vaak veel meer zaken naar boven.

Zaken of situaties waar u wat aan heeft ...Onze gespecialiseerde consulenten houden zich voorbehouden om een reading of channeling niet aan te gaan als blijkt dat de vragen die worden gesteld niet op zijn of haar gebied thuishoren. Meestal is het zo dat deze zaken vanzelf hun weg vinden. U mag en kunt alleen foto’s aan onze organisatie sturen van uzelf, een relatie of kind, maar enkel alleen wanneer de ander uitdrukkelijke goedkeuring daarvoor aan u heeft gegeven.

Hoe de werkt Astropoort Foto Reading mailbox?

Via de mailbox van een Astropoort consulent naar uw keuze, maakt u een consult afspraak en tijdens het gesprek met de consulent kunt u een foto doormailen. Uw persoonsgegevens en e-mailadres zijn prive en gewaarborgd en ook die van de Astropoort consulent. Als u de Astropoort consulent gesproken heeft via onze hulpenadvieslijn wordt uw foto direct verwijderd.  Mocht er geen contact zijn geweest over de foto tussen u en de Astropoort consulent, dan zal uw foto automatisch na 3 dagen automatisch worden verwijderd.

Op onze websites www.astropoort-online.com, www.helderziendelive.com en www.helderziendeportaal.com staat onder de consulenten van uw keuze of u met de consulent een afspraak kunt maken en foto reading kunt doen. Foto’s die u naar een Astropoort consulent stuurt zonder een afspraak worden niet beantwoord en na drie dagen automatisch uit ons systeem verwijdert.

Beschikbare consulenten
Beschikbare consulenten
 
 
Consulenten met 'foto reading' als specialisatie