Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Aura

Een aura is een veelkleurig, etherisch energieveld dat het fysieke lichaam omhult. leder mens bezit aura en zou de betekenis daarvan moeten weten. Want met de kennis van de aura kan men veel meer van zich zelf begrijpen. Wie bijvoorbeeld weet dat zijn auraveld op een bepaald moment vitaal geladen is, kan ongestraft veel meer energie uit de kast halen dan hij gewend is. Wie echter ontdekt dat zijn auraveld zwak is, moet er voor oppassen zich niet te laten manipuleren of moet er rekening mee houden dat hij sneller dan normaal vermoeid raakt.

Iedereen heeft een omhulsel van energie. Dit energieomhulsel noemen we Aura. Mensen die een aura kunnen zien en lezen worden herderziend genoemd.

Het energieveld of de Aura wordt ook wel prana of chi, levensenergie genoemd. Wij hebben namelijk niet alleen energievelden om ons heen, maar ook door ons hele lichaam lopen energiebanen. De plek in ons lichaam waar bepaalde banen ook wel meridianen genoemd elkaar kruisen, wordt een Chakra genoemd. Een Aura bestaat uit meerdere lagen of lichamen en ook dat geeft informatie over de persoon of het ding waar het bij hoort. Er zijn ongeveer zeven lagen in onze Aura waarvan er vier echt belangrijk zijn. De diverse lagen van de Aura bestaan uit allerlei kleuren die in elkaar kunnen overlopen. Deze kleuren hebben een bepaalde betekenis. Aan de kleurstelling van de Aura in samenhang met de plek in, om of rond het lichaam, kan een paranormaal begaafde aflezen hoe en wat men moet repareren of in balans moet brengen. De mate van innerlijke groei is voor een ieder van u afhankelijk van de beschikbaarheid van het waarnemingsvermogen is. Maar het stelt u wel in staat om energieën die sneller vibreren dan alles wat tot de stoffelijke wereld behoort te voelen en zelfs te zien.

De eerste laag of lichaam dat we buiten het fysieke lichaam kunnen zien en voelen is het zogeheten etherische lichaam. Het behoort tot een samenstelling van fijn en onstoffelijke materie dat samen met het grofstoffelijke, de hele mens vormt. Er wordt dan ook vaak gesteld dat deze etherische laag de blauwdruk, zowel stoffelijk als onstoffelijk van de mens vormt. Net als ons gedrag is een Aura niet altijd hetzelfde. De Aura verandert steeds, net als onze gemoedstoestand telkens verandert. Emoties en gedachten beïnvloeden onze aura en daardoor waarschijnlijk ook ons lichaam. De Aura is een onzichtbare kleurrijke energieveld rond het fysieke lichaam van een levend persoon. Het is bekend dat mensen, dieren, planten en mineralen, maar ook niet levende voorwerpen als kerken, kathedralen, religieuze beelden en gewone voorwerpen van ons dagelijkse leven de aura of lichtstraling, rond zich hebben. Lichtstralen die wij niet met het blote oog kunnen waarnemen.

Beschikbare consulenten
Beschikbare consulenten
 
 
Consulenten met 'aura' als specialisatie