Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1,00 p/min)

Astropoort Online Bel Credits

Astropoort Online vult een belangrijke schakel in binnen het sociaal menselijk aspect van onze samenleving waar onze ervaren, integere en gescreende consulenten welke gezamenlijk over meerdere disciplines binnen het paranormale en parapsychologische spectrum beheersen, mensen op een vertrouwensvolle wijze, helpen aan antwoord en inzicht op vragen en uitdagingen die een rustig en liefdevol leven in de weg zouden kunnen staan.

Zijn er vragen die u constant bezighouden? Worstelt u met iets uit het verleden? Zit u even niet lekker in uw vel? Hebt u vragen over het verleden, heden en toekomst? Zoekt u naar oplossingen binnen het kader van uw relatie, werk, kinderen, familie, welzijn, etc.? Of u wilt een verhaal kwijt en zoekt naar een luisterend oor?

Kijk voor u Astropoort Online belt eerst op www.astropoort-online.nl of www.astropoort.nl om te zien of de consulent die wenst te spreken ook beschikbaar is en bel daarna uit Nederland naar 0909-0506 en uit België naar 0907-07383. Toets na ...welkom bij Astropoort Online; 1 gevolgd door het 2-cijferige boxnummer van de consulent die u wenst te spreken en binnen 18 seconden spreekt u met de consulent van uw persoonlijke keuze!

Goedkoper met Bel Credits!  Het voordeel van Bel Credits is dat u zelf het te besteden bedrag en gesprekstijd bepaalt. U betaalt vooraf voor Nederland 90 cpm en België 100 cpm en u hebt geen kosten achteraf. U betaalt tot op de werkelijk gebruikte seconden. Uw kosten zijn overzichtelijk. U maakt geen gebruik van een 0900-nummer. U kunt via Bel Credits bellen als uw 0900-xx geblokkeerd is en uit alle windhoeken van de wereld kunt u met Bel Credits naar Astropoort Online bellen.

Belt u uit België dan kan is uw voordeel zelfs oplopen tot 75 cent per minuut in vergelijking met de tarieven welke de meeste Belgische hulpenadvieslijnen toepassen en uw gesprek wordt niet na 10 minuten verbroken. In Nederland betaalt een prepaid gebruiker al snel € 1,30 per minuut wat u een direct voordeel van 40 cent per minuut oplevert.

Met Bel Credits betaalt u pas op het moment dat u in gesprek bent. Uw 0900-nummer geblokkeerd, dan kunt u toch bellen. Bel Credits blijven na aankoop een maand geldig en zijn eenvoudig op te waarderen. Bel Credits ook te gebruiken voor Skype gebruikers. Met Bel Credits betaalt u gemakkelijk en veilig via iDEAL (NL) of Bancontact Mister Cash (BE).

Voor meer informatie over Bel Credits van Astropoort klik op: BEL CREDITS